Σύστημα Υποστήριξης Παραγωγικής Λειτουργίας, Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.    
Σύστημα Υποστήριξης Παραγωγικής Λειτουργίας, Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Κεντρική Σελίδα
Δεν έχετε συνδεθεί Καλωσήρθατε!  

Καλωσορίσατε στο Σύστημα Υποστήριξης Παραγωγικής Λειτουργίας της ΚτΠ Α.Ε. Μέσα από αυτόν τον δικτυακό τόπο και εφόσον είστε τελικός χρήστης σε κάποιο Φορέα ή εκπρόσωπος/υποστηρικτής του αναδόχου σε κάποιο σημείο ενός έργου μπορείτε να δηλώνετε τυχόν προβλήματα λειτουργικότητας του συστήματος και του εξοπλισμού του έργου ή των έργων που σας αφορούν και να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την πορεία της επίλυσής τους από τον Ανάδοχο.


 Σύνδεση με την εφαρμογή  
Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία πρόσβασης
 
 
 
Δημιουργία Λογαριασμού Υπενθύμιση Κωδικού
 Συχνές Ερωτήσεις  

Ηλεκτρονική βοήθεια για τις πιό συχνές ερωτήσεις που αφορούν το Σύστημα Υποστήριξης Παραγωγικής Λειτουργίας Έργων


 HelpDesk Έργων  

Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα ή απορίες σχετικά με την λειτουργία των εφαρμογών σας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή απευθείας με το HelpDesk της εφαρμογής σας. Παραθέτουμε την λίστα με τα τηλέφωνα επικοινωνίας των HelpDesk των έργων.

Για τα έργα ΟΠΣΝΑ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ (Σύμβαση 361) και ΟΠΣΝΑ: ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ (Σύμβαση 357), επικοινωνείτε με την Κοινωνία της Πληροφορίας και συγκεκριμένα με τον:

  • κ. Γιώργος Τσιριγώτης (email: gtsirig@ktpae.gr , τηλέφωνο: 213-1300858)


 Βοήθεια & Επικοινωνία  

Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα ή απορίες σχετικά με την λειτουργία του συστήματος Υποστήριξης Παραγωγικής Λειτουργίας ή το πρόβλημα σας είναι τεχνικής/οργανωτικής φύσης μπορείτε να έρθετε σε επαφή απευθείας με το Τμήμα Παραγωγικής Λειτουργίας της ΚτΠ Α.Ε. και συγκεκριμένα με τον:

  • κ. Γιώργος Τσιριγώτης (email: gtsirig@ktpae.gr , τηλέφωνο: 213-1300858)