Υπηρεσία Υποβολής Αιτημάτων για την ΠΥΛΗ ΕΡΜΗΣ για τελικούς χρήστες
Καλώς ήλθατε,
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία προκειμένου να υποβάλλετε το αίτημά σας ή την ερώτησή σας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις υπηρεσίες της πύλης ΕΡΜΗΣ.

Προαπαιτούμενα βήματα:
Α) Δημιουργία λογαριασμού: Για να συνδεθείτε στην πύλη ΕΡΜΗΣ, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε αυτή. Κατά την διάρκεια της εγγραφής θα σας ζητηθεί ένα έγκυρο e-mail μέσω του οποίου θα γίνεται η επικοινωνία για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης (password), θα πρέπει να επιλέξετε Σύνδεση στην πύλη ΕΡΜΗΣ και στην συνέχεια Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης. Θα σας ζητηθούν πληροφορίες που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην πύλη. Αν δεν θυμάστε το όνομα χρήστη, δεν είναι δυνατή η επανάκτηση του κωδικού και θα πρέπει να γίνει νέα εγγραφή στην πύλη ΕΡΜΗΣ.
Β) Χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών: Για να κάνετε χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω της πύλης ΕΡΜΗΣ, μετά την επιτυχή σας εγγραφή στην πύλη και αφού βεβαιώσετε ότι μπορείτε να συνδεθείτε στην πύλη, θα πρέπει να ακολουθήσει υποχρεωτικά η φυσική ταυτοποίηση σας. Για τον σκοπό αυτό, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα ΚΕΠ της επιλογής σας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας στο ΚΕΠ θα πρέπει να γνωρίζετε το Όνομα χρήστη (login) που δημιουργήσατε στην πύλη ΕΡΜΗΣ και να φέρετε μαζί σας αποδεικτικό της ταυτότητας σας (π.χ. δελτίο αστυνομικής ταυτότητας). Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας το αντίστοιχο αποδεικτικό, όπως φαίνεται στα ακόλουθα ενδεικτικά παραδείγματα:
  1. για την υπηρεσία αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κατά την επίσκεψη στο ΚΕΠ απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ή βιβλιάριο ΙΚΑ.
  2. για την υπηρεσία βεβαίωσης καταβολής αποζημιώσεων ΕΛΓΑ θα πρέπει να φέρετε μαζί σας βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ ή εκκαθαριστικό Σημείωμα ή Φορολογική Ενημερότητα ή άλλο ισοδύναμο Δημόσιο έγγραφο).
  3. για την έκδοση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών υπογραφής-αυθεντικοποίησης και κρυπτογράφησης, θα πρέπει:
  • Πριν την επίσκεψη σας στο ΚΕΠ, θα πρέπει να συνδεθείτε στην πύλη ΕΡΜΗΣ, να μεταβείτε στον ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ και να επιλέξετε ΥΠΟΒΟΛΗ, προκειμένου να υπάρξει και ηλεκτρονικό αίτημα έκδοσης των πιστοποιητικών σας.
  • Κατά την επίσκεψη σας στο ΚΕΠ να φέρετε μαζί σας αποδεικτικό της ταυτότητας σας (π.χ. φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας).
  • Κατά την επίσκεψη σας στο ΚΕΠ να φέρετε συμπληρωμένη την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών.

Όνομα:    
Επώνυμο:    
Email Επικοινωνίας:    
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:   
Κατηγορία:    
Username:

Περιγραφή Αιτήματος      

Κωδικός Επιβεβαίωσης
Show another codeΑλλαγή κωδικού

Η υπηρεσία υποβολής και παρακολούθησης αιτημάτων παρέχεται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.